T. Laurence en Tim Laurence - Larousse Wijnencyclopedie

Larousse Wijnencyclopedie

wijnen uit de hele wereld

Een boek van T. Laurence en Tim Laurence

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Larousse Wijnencyclopedie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Naast uitvoerige informatie over het produceren, kiezen, proeven en bewaren van wijn, komen ook de belangrijkste wijnstreken van de wereld uitgebreid aan bod

Deze kwalitatieve uitvoering van de Larousse Wijnencyclopedie is al aan de achtste druk en meer dan 70.000 verkochte exemplaren toe


Een goeie Larousse is zoals een goede wijn : hij wordt beter met de jaren. Deze wijnklassieker is aan de zevende druk toe, dus reden genoeg om over te gaan tot een grondige update van alle gegevens.
Het boek gaat van start met praktische wijn-weetjes en vervolgens nemen de auteurs de lezer mee op een ware wijnreis rond de wereld. Iedere wijnstreek wordt geïllustreerd met een gedetailleerde kaart van de wijngaarden en er wordt telkens ruime aandacht geschonken aan de verschillende wijncategorieën, de classificaties, de kwaliteitsfactoren en de producenten en wijnverdelers.
De encyclopedie is door zijn overzichtelijke layout en de prachtige kleurenfoto’s, tekeningen en kaartjes niet alleen een droom voor de wijnliefhebbers, ook lezers die het hele abc van de wijn nog moeten leren kennen, zullen heel wat plezier beleven aan dit boek.
De Larousse Wijnencyclopedie werd samengesteld door een internationaal team van meer dan 100 Franse en Britse wijnkenners onder leiding van expert Christopher Foulkes.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken