Renée Vonk, Jaap Vissering en René Vonk - Lekker Bijbels

Lekker Bijbels

de bijbel als inspiratiebron voor 45 heerlijke recepten

Een boek van Renée Vonk, Jaap Vissering en René Vonk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker Bijbels, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Culinaire passie gecombineerd met liefde voor de Bijbelverhalen

- Recepten op basis van Bijbelverhalen
- Gemakkelijk te bereiden

Lekker Bijbels is een uniek en verrassend kookboek, geïnspireerd door een ander boek: de Bijbel. Bij elk recept wordt de link gelegd met de Bijbelpassage waarop het is gebaseerd. Dat geeft het recept zijn unieke invalshoek. Maar wel met een eigentijdse invulling, rekening houdend met de verkrijgbaarheid van de producten en de moderne middelen die ons bij de bereiding ten dienste staan.
Het boek is onderverdeeld in voorgerechten, bijgerechten, hoofd- en nagerechten waardoor je zelf een volledig Bijbels menu kan samenstellen.

Renée Vonk (Rotterdam, 1952) werd opgevoed met de Bijbel en is thans journalist en hoofdredacteur van het magazine Côte & Provence. Ze is zeer goed bekend met de keukens van de landen rond de Middellandse Zee, zowel die in Europa als op het Afrikaanse continent, en die van het Midden- Oosten.
Deze kennis is in haar recepten terug te vinden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken