M. Sam-Sin-Hewitt - Surinaamse recepten van A tot Z

Surinaamse recepten van A tot Z

Een boek van M. Sam-Sin-Hewitt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Surinaamse recepten van A tot Z, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In ‘Surinaamse recepten van A tot Z’ treft men de variatie aan die de keuken van de verschillende bevolkingsgroepen zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband en/of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte nasi en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten, die zelfs de niet-vegetariër heerlijk zal vinden en lekker pittig !
‘Surinaamse recepten van A tot Z’ is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde tweeëntwintig jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarnaast kookcursussen Fijne Keuken. Het boek wordt ingeleid door Cynthia Mc Leod, schrijfster van de succesvolle roman ‘Hoe duur was de suiker ?’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken