Tonny Eyk en T. Eyk - Frankrijk en route

Frankrijk en route

met Tonny Eyk langs de beste restaurants, winkels, culinaire stops en winkeltjes in de Provence en de Cote d'Azur

Een boek van Tonny Eyk en T. Eyk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk en route, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

FRANKRIJK EN ROUTE, T. Eyk.

Nog steeds zijn veel vakantievierders voor een eerste stop richting het zuiden van Frankrijk (… of zelfs Spanje) op zoek naar een leuk en aangenaam hotel in de omgeving van de Autoroute du Soleil. En wie wil er op vakantie nu niet naar dat ene speciale winkeltje en dat kleine nog niet door toeristen ontdekte restaurantje?
Frankrijk en Route voert de lezer onder leiding van Frankrijkkenner Tonny Eyk langs de aangenaamste hotels onderweg en de beste en leukste restaurants, winkeltjes, wijnboeren, culinaire stops en markten in de Provence, de Côte d’Azur, de Elzas, en de Beaujolais maar ook in de omgeving van Parijs en de Champagne. Het boek bevat actuele gegevens als adressen, telefoonnummers en internetadressen, tips voor ‘snuffel’- en antiekmarkten, routekaartjes, golfadressen en strandtenten. Smeuig geschreven verhalen en kleine anekdotes ontbreken uiteraard niet.
Kortom: Frankrijk en Route brengt de ideale invulling van een héérlijke vakantie binnen handbereik!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken