C. Dupouy en B. Soligny - Echt buiten koken

Echt buiten koken

Een boek van C. Dupouy en B. Soligny

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Echt buiten koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

écht buiten koken
Samen koken, samen eten: lekker in de buitenlucht
Dit kookboek is voor avontuurlijke, actieve kokers met lef. Hoog zomer of fris voorjaar: improviseer en trek de natuur in of pak de tent en vertrek richting het zuiden. Zie hoe lekker je kunt koken met weinig middelen, ervaar de omgeving om je heen, met z’n tweetjes of juist met de hele familie, er is voor elk wat wils: van hele pannen paella tot groente- en fruitpiesjes, carpaccio van avocado met grapefruit… het zijn enkele voor- beelden uit dit opvallende boek. Het resultaat proef je en je ervaring is onvergelijkbaar én onvergetelijk.
Cris Dupouy, styliste op het gebied van decoratieve kunst en mode, is auteur van diverse boeken. Ze reist over de hele wereld, geleid door haar interesse in de kookkunst. Deze reizen vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar culinaire werk.
Benjamin Soligny is zelfstandig fotograaf en wereldreiziger, en publiceert regelmatig culinair werk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken