Valentina Harris - 500 maaltijdsalades

500 maaltijdsalades

Eindeloze inspiratie voor voedzame salades vol smaak en kleur

Een boek van Valentina Harris

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 maaltijdsalades, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De officiële definitie van een salade is: een gerecht dat bestaat uit verschillende ingrediënten, met daarover meestal een dressing. Een salade kan worden geserveerd als een bijgerecht, een aparte gang of als hoofdgerecht, en kan vlees, vis, pasta, kaas en noten bevatten, naast de traditionele ingrediënten. Meestal worden ze koud geserveerd, maar sommige eet men warm. Kortom: er is niets zo veelzijdig als een salade! In dit boek vindt u honderden ideeën voor de heerlijkste maaltijdsalades: voor tijdens de lunch, om mee te nemen naar een picknick, met vegetarische en veganistische opties, salades van over de hele wereld en zo nog veel meer. Met de recepten in dit boek wordt de salade de ster van de maaltijd! - Salades vormen een vaak kleurrijke en smakelijke maaltijd. In dit boek zijn ca. 500 recepten verzameld van oude favorieten maar ook van fantasievolle nieuwe combinaties, onderverdeeld naar salades met vlees, met vis & zeevruchten, vegetarisch & vegan, salades to go, wereldsalades en warme salades. Na een algemene inleiding is het de beurt aan de recepten, waarbij na ieder hoofdstuk, op gekleurd papier, variaties op de hoofdrecepten volgen. Ieder stap-voor-stap recept heeft een korte inleiding met wetenswaardigheden, en er wordt aangegeven of het recept glutenvrij, vegetarisch of vegan is of hieraan aangepast kan worden. Het merendeel van de basisrecepten is voorzien van een goede kleurenfoto. De ingrediëntenlijsten zijn soms uitgebreid, maar de ingrediënten zijn over het algemeen goed verkrijgbaar. De recepten variëren wat in moeilijkheidsgraad, maar met behulp van de duidelijke beschrijvingen zullen ook koks met niet al te veel kookervaring het merendeel van de recepten kunnen maken. Met inhoudsopgave en uitgebreid register.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken