Julius Jaspers, Dennis Brandsma en Ingrid Hofstra - Stoofbijbel

Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

Een boek van Julius Jaspers, Dennis Brandsma en Ingrid Hofstra

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Stoofbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken