John Lanzafame en J. Lanzafame - Pizza eigenwijs

Pizza eigenwijs

100 originele recepten van 's werelds beste pizzabakker

Een boek van John Lanzafame en J. Lanzafame

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pizza eigenwijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza’s, gecreëerd door Australië’s bekendste pizzabakker, wereldkampioen John Lanzafame.
John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John’s pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en – het allerbelangrijkst – het resultaat is overheerlijk!

John Lanzafame was chefkok in Hugo’s Lounge en Hugo’s Bar Pizza in Sydney en eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en is beroemd in de voedingsbranche vanwege zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie ‘op het bord’. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakker en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken