Luc Hoornaert en Kris Vlegels - Chicken

Chicken

On the menu

Een boek van Luc Hoornaert en Kris Vlegels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chicken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chicken is one of the most popular ingredients in kitchens all over the world. You can find it in all cultures; it is extremely versatile and yet affordable. Luc Hoornaert and Kris Vlegels take you on a trip around the world in 60 chicken dishes: how do top chefs prepare chicken, what are the classic chicken dishes and which methods of preparation have a permanent place in world cuisine? From vol-au-vent and chicken soup to roast chicken and tandoori chicken, this book is a attractively designed reference work about chicken, with delicious photography by Kris Vlegels and a foreword by chicken artist Koen Vanmechelen. - This book aims to be the future reference work for chicken dishes


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken