Recepten van Italiaanse osteria's
Slow Food gerechten uit de regionale keuken
Een boek van
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten van Italiaanse osteria’s, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In dit eerste, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u mer dan vijfhonderd recepten, afkomstig van traditionele specialiteitenrestaurants uit alle twintig regio’s die het land telt. Agnolotti met een vulling van stoofvlees, couscous uit Trapani, gans met kastanjes, polenta met kaas uit Oropa, lamsvlees met gemarineerde radicchio di Treviso, rode zeebrasem in gek water, Sardijnse pasta met saffraanslakken uit Sassari , tagliolini met truffel en forelfilet, Napolitaanse ricottataart…
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.