voorjaar 2016 - Bouillon!
leesvoer voor lekkerbekken
Een boek van
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals voorjaar 2016 - Bouillon!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50e
editie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewde
Will Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boek
dat hij aan het schrijven is.
INHOUD:
>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinaire
stamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!
>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten
>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit in
het Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bij
maanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Com
um livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic
>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en de
noodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs
>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werkten
mee.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.