Martine van Beusekom en Aad Goudappel - Het ABC van gezond eten

Het ABC van gezond eten

oude wijsheid voor het moderne leven

Een boek van Martine van Beusekom en Aad Goudappel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ABC van gezond eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In het ABC van gezond eten wordt de lezer in 26 korte hoofdstukken meegenomen in eeuwenoude en universele inzichten over voeding en voedingsgewoontes. Waardevolle en doorleefde informatie wordt op unieke wijze gepresenteerd in dit fraaie (cadeau)boek.

Het brede scala aan onderwerpen is van grote waarde voor de gezondheid, de vitaliteit en niet toevallig ook voor het bereiken van een ideaal gewicht…

Nog nooit was het zo gemakkelijk om de logische principes toe te passen in het eigen leven. De eenheid tussen de tekst en de fraaie prenten van de internationaal bekroonde illustrator Aad Goudappel is heel bijzonder.

Op elke pagina start een volgende letter van het alfabet. De tekst is kort, bondig, luchtig en handelt over relevante wetenswaardigheden op het gebied van voeding, eetregels, leefstijl en de spijsvertering. Elke letter wordt afgesloten met een leuke en eenvoudige tip.

Een common sense boek over eten, proeven, kruiden, seizoenen, bioritme en genieten. De weg naar een gezonder en gelukkiger leven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken