- 2013 - Brouwerijengids Nederland

2013 - Brouwerijengids Nederland

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2013 - Brouwerijengids Nederland, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In mei 2013 heeft Birdy Publishing de tweede editie van de Nederlandse Brouwerijengids op de markt gebracht. Een handige gids met daarin alle 165 brouwerijen die Nederland rijk is. Bestel ‘m nu hier!

De echte bierkenners weten precies op welke plek in Nederland een brouwerij te vinden is. Maar de kennis van de grote groep bierliefhebbers houdt vaak op bij de namen en plekken van de grote brouwers met de bekende namen. Telde de eerste editie van de Nederlandse Brouwerijengids (editie 2012) nog 123 brouwerijen, deze tweede editie vermeld 165 Nederlandse brouwerijen. Dus in een jaar tijd zijn er 42 brouwerijen bij gekomen in Nederland. Uitgeverij Birdy Publishing BV, tevens de uitgever van het magazine Bier!, heeft ook deze tweede Brouwerijengids van Nederland ontwikkeld. Een handzame en overzichtelijke gids waarin die 165 brouwerijen zijn opgenomen met adresgegevens, eventuele bezoektijden, een korte omschrijving van de brouwerij en een overzicht van de bieren die gebrouwen worden, nu ook inclusief de alcoholpercentages. Iedere brouwerij, groot of klein, heeft een pagina in de gids. De pagina’s zijn fraai opgemaakt met fotomateriaal en logo’s. Achterin de gids is een handige uitklapkaart van Nederland waarop aangegeven is waar de brouwerijen zich bevinden. Het is een Brouwerijengids met daarin de ‘grote’ acht leden van Nederlandse Brouwers, de leden van het KBC (Klein Brouwerij Collectief) en de onafhankelijke brouwers.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken