- 2014 - De roets

2014 - De roets

historische kalender en jaarboek

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2014 - De roets, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Op zoek naar een leuke kalender voor het nieuwe jaar? Dan is de ‘Roets 2014’ een aanrader! Het concept van deze historische weekkalender is ijzersterk: korte, vlot leesbare verhalen in een aantrekkelijke vormgeving, elke dag aangevuld met leuke wetenswaardigheden of prikkelende doordenkers.

De Roetskalender focust iedere week op een ander deel van de Vlaamse geschiedenis. 52 weken vlogen nog nooit zo snel voorbij! Maak kennis met verrassende anekdotes, belangrijke iconen of vergeten pioniers uit onze geschiedenis. Blikvangers van nog maar net geleden staan zij aan zij met baanbrekers van eeuwen terug. Van maandag tot zondag, van januari tot december: ‘Roets 2014’ neemt je het hele jaar door terug naar ‘onze roots’.

Naar goede traditie combineert de Roets boeiende anekdotes over onze geschiedenis met de praktische kant van een jaarkalender.Naast interessante weetjes is er ook voldoende schrijfruimte voorzien om afspraken en verjaardagen te noteren. Haal hem als de bliksem in huis en hang hem op in de keuken, op kantoor,om het even waar. Een aanrader!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken