- 105 culinair

105 culinair

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 105 culinair, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

105 Jaar Maison van den Boer en sinds 2006 Koninklijke Van den Boer Groep, een mooie gelegenheid om 105 favoriete gerechten uit 'onze' keuken vast te leggen. We hebben hiervoor een aantal van onze vaste gasten, ambassadeurs en collega's gevraagd naar hun favoriete gerecht. Dankzij het vertrouwen in onze onderneming van deze gewaardeerde personen hebben wij dit bijzondere jubileumjaar immers bereikt. Deze 105 gerechten zijn verzameld en gebundeld in dit mooie, kleurrijke boek. Het is een unieke afspiegeling van de culinaire tijdgeest, uit het oogpunt van de bonte verzameling vrienden van de onderneming.

Bij ieder gerecht staat een QR-code. Met de juiste software of app op een smartphone, tablet of webcam, kunnen verdere specificaties, achtergrondinformatie, bereidingsfilmpjes en weetjes op internet worden bekeken.

Tevens zijn in dit boek een aantal 3Dfoto's op genomen. Deze kunnen met behulp van de ingesloten 3D-bril bekeken worden voor een spectaculair effect.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken