A. Bourdain

We hebben 3 boeken van A. Bourdain waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Bourdain? Registreren is gratis!

Boeken van A. Bourdain

Recepten van A. Bourdain

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Tartiflette

Ingrediënten:
aardappel, peper, plantaardige olie, reblochon, spek, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Boerenpaté

Ingrediënten:
cognac, darmvliesvet, eendenvet, ei, knoflook, peper, piment, platte peterselie, sjalot, varkenslever, varkensschouder, varkensvet, vet spek, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pate/terrine
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Nagerecht uit Les Halles kookboek:

Citroentaart

Ingrediënten:
citroen, ei, slagroom, suiker en taartbodem

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, eidooier, kalfsnek, kalfsschouder, ui, witte peper, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Pistou

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Champignonsoep

Ingrediënten:
boter, champignons, kippenbouillon, peper, platte peterselie, sherry, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Nagerecht uit Les Halles kookboek:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
jeneverbes, kaneelstokje, laurier, peperkorrels, peren, rode wijn, steranijs en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / fruit
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Aioli

Ingrediënten:
eidooier, knoflook, olijfolie, saffraan en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anthony Bourdain en A. Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Aioli

Ingrediënten:
eidooier, grof zeezout, knoflook en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Alle recepten van A. Bourdain