Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met ravigotesaus
- Ingrediënten:
- aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Spis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Boerenkool:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Puur genieten 2:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit NAJAT: