Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebladpeterseliebloembotercayennepepercitroeneikoriandermuntolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode uisambal oeleksjalotsuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Hummus - Op z’n Mexicaans

Ingrediënten:
avocado, citroensap, jalapeñopeper, kikkererwten, knoflook, koriander en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Hummus - Het origineel

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, tahin en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Hummus - Op z’n Grieks

Ingrediënten:
citroensap, feta, kaneel, kikkererwten, knoflook, peper, spinazie, tahin en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Kokospesto

Ingrediënten:
citroensap, groene chilipeper, knoflook, kokosroom, koriander, peper, pistachenoten, suiker en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Gekarameliseerde bietjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, tijm en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Rokerige baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, granaatappelpitjes, knoflook, olijfolie, pitabroodjes, tahin en zout

Soort:
groente
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, natriumbicarbonaat, tahinpasta, zout en zuiveringszout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Basisrecept uit Honey & co:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, tahinpasta, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van gegrilde courgettes

Ingrediënten:
chiliflakes, citroensap, courgette, extra vierge-olijfolie, knoflook, oud brood, rucola, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Dungesneden stokvisfilet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bernagie, bieslook, citroensap, knoflook, olijfolie, stokvisfilet, veldsla, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Octopussalade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, octopus, olijfolie, bladpeterselie, rode chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir hummus

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, tahin, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eierdooier, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...