Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Gefrituurde aubergines met guacamole
- Ingrediënten:
- artisjok, bloem, citroensap, ei, frituurolie, guacamole, habanero, melk en witte wijn
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gruyère, knoflook, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:
Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Recept uit Twaalf:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:
Diner / nagerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: