Recept uit Story on a Plate:
Tsukune
- Ingrediënten:
- bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water
- Keuken:
- Japans / Internationaal / Australisch
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, gist, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, laos, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, melk, peper, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Story on a Plate:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit NAJAT:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: