Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, baking soda, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cacao, chocolade, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bij de koffie uit De koekjesclub:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: