Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Provençaalse gemarineerde mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, bladpeterselie, citroen, mossel, soepgroenten, tijm en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: