Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit De worst story:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: