Recept uit De kunst van het koken:
Sauce Velouté - Witte veloutésaus
- Ingrediënten:
- blanke fond, bloem, boter, kalfsfond, kippenfond, visfond, witte wijn en zout
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: