Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Lamshachee
- Ingrediënten:
- amulum, bloem, garum, komijn, koriander, lamsvlees, lavaszaad, olijfolie, schapenvlees, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- schapenvlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: