Basisrecept uit Cocina Nueva:
Mayonaise
- Ingrediënten:
- canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, dille, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, munt, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Ontbijt uit Nootje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: