Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, koriander, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Nootje:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit 101 ballen:
Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Literalicious: