Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Brätnockerln - baknoedels
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, bieslook, bloem, bloemkool, boter, brood, citroenrasp, citroensap, dille, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, room, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Ons bakboek: