Recept uit Margriet kookboek:
Kalfskoteletten met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, ei, kaas, kalfskoteletten, knoflook, margarine, melk, paneermeel en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, ricotta, rozemarijn, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: