Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: