Recept uit De kunst van het koken:
Beurre blanc, beurre Nantais - Witte botersaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, lente-ui, sjalot, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Beginspiration:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: