Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Gebraden kip met geroosterd knoflook
- Ingrediënten:
- boter, citroen, knoflook, laurier, scharrelkip, tijm, zout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: