Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag: