Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Kip in calvadossaus
- Ingrediënten:
- boter, calvados, champignons, cider, crème fraîche, kip, bladpeterselie, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Noma: