Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zwaardvis met tomatenkruidensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, kervel, margarine, marjolein, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijmblaadjes, trostomaat en zwaardvis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Recept uit Anatolië:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Rauw:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Chez Adriaan: