Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012: