Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gebakken elft - agoni fritti
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, elft, melk, olijfolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, fruit, kaneel, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Spaans:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / nagerecht uit Brindisa: