Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit NAJAT:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Rauw:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Hoe dan?!: