Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamsbout met pepermuntsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, verse munt en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Ciao Bella:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: