Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, port, prei, rozemarijn, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem: