Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, fond, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, slagroom, spek, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia: