Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | agavesiroop, amandel, avocado, bouillon, dressing, gember, groente, groentebouillon, knoflook, komkommer, limoen, noedels, olijfolie, radijs, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sojabonen, specerijen, suiker, tamari, tofu, wortel, zeewier, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: