Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brandewijn, citroensap, citroenschil, fijne kristalsuiker, geklaarde boter, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, poedersuiker, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: