Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, eiwit, fruit, groente, kaas, kalfsvlees, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier: