Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, biefstuk, bloem, citroen, ei, fruit, gedroogde witte bonen, knoflook, komkommer, koriander, lamsvlees, laos, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sambal oelek, trassi, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: