Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit 45 geniale rezepten: