Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Tzatziki (Dipsaus van komkommer, knoflook & munt)
- Ingrediënten:
- citroensap, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroen, dille, ei, griekse yoghurt, groente, knoflookpoeder, munt, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Thug kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek: