Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Peaz aur tamatar sambal - Salade van ui en tomaat
- Ingrediënten:
- citroensap, groene chilipeper, kokosrasp, koriander, peper, suiker, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, gember, groente, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, piment, plantaardige olie, rode paprika, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Ontbijt / brunch / lunch uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: