Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroenrasp, ei, eiwit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht uit Literalicious:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Brunch / lunch uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten: