Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamsbout met pepermuntsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, verse munt en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: